Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Termék részletek


Klinkerimpregnáló - Clinker Protector

Klinkerimpregnáló - Clinker Protector
3 267 Ft

Megakadályozza a klinker felületén megjelenő mészkivirágzást, foltosodást.

 • folyékony esernyö® CLINKER PROTECTOR speciálisan a klinkertéglákra készült.

  Az egyébként zárt, kisporozitású klinker belsejébe is bejutó szilikon megakadályozza a tégla elszíneződését, a mészkivirágzást és mérsékli a fagykárokat. Kezeléskor a fugákat se hagyjuk ki.

   

  Figyelem: A termék oldószert tartalmaz, ezért zárt helyen csak intenzív szellőzés mellett szabad felhasználni.

   

  Tárolás:

  CLINKER PROTECTOR eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

   

  Felbontás után az anyagot hermetikusan lezárva kell tárolni, mert az anyag a levegő nedvességtartal-mával reakcióba lép.

   

  Feldolgozás:

  CLINKER PROTECTOR-t ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre felhordani legalább két rétegben. A következő réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)! A felületnek szemre száraznak kell lennie.

   

  1 m2 téglafelület két rétegű kezelésére 0,3 - 0,5 liter elegendő.

  A gyakorlati átlag: 0,4 liter/m2.


  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát.

   

  Fontos: Felhordás előtt gondosan takarja le az ablakokat, illetve a nemszívóképes felületeket, ugyanis a termék olyan gyorsan köt, hogy csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani. Amennyiben, ha üvegre fröccsen, úgy azt szappanos vízzel, vagy ha szükséges oldószerrel azonnal mossa le.

   

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

   

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 • Cikkszám
  SCP134
Webáruház készítés