Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Termék részletek


Betoncserépimpregnáló - Rooftop Concrete Roof

Betoncserépimpregnáló - Rooftop Concrete Roof
2 745 Ft

Kiváló vízlepergető, még az olyan erősen alkalikusra felületre is, mint a betoncserép. Speciális összetétele több évtizednyi védelmet biztosít a betoncserepeknek.

Aktív hatóanyagtartalmának köszönhetően nem foltosodik, nem szennyeződik, nem algásodik betoncserép.

A vízlepergető hatás még a felhordást követő rövid időn belül bekövetkező eső ellenére sem romlik jelentősen.

 • A folyékony esernyö® BETONCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP CONCRETE ROOF kiváló vízlepergető, még az olyan erősen alkalikusra felületre is, mint a betoncserép. Speciális összetétele több évtizednyi védelmet biztosít a betoncserepeknek.

  Aktív hatóanyagtartalmának köszönhetően nem foltosodik, nem szennyeződik, nem algásodik betoncserép. A vízlepergető hatás még a felhordást követő rövid időn belül bekövetkező eső ellenére sem romlik jelentősen.

  A szer jelentősen csökkenti az építőanyag kapilláris úton történő vízfelszívó képességét, de a pórusokat, kapillárisokat nem tömíti el.

  Tárolás:
  A szer eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.
  Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még felhasználható lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.
  A tárolás során felszíni krémesedés jelentkezhet, mely rövid idejű rázás vagy keverés után eltűnik és tulajdonságaiban meg nem változott anyagot kapunk! Az anyag penészedés elleni konzerváló szert tartalmaz.

  Felhasználás:

  Az anyagot nem kell hígítani!

  A betoncserepet 2 percre kell bemártani a hígított anyagba úgy, hogy a cserepeket mindig ellepje a folyadék, majd rövid száradás után a cserép felhelyezhető a tetőre. A folyamatosan fogyó anyagot állandóan pótolni kell.

  Utólagos kezeléskor a cserepet alaposan meg kell tisztítani (pl.: dry-cleaning® MOSS and ALGAE REMOVER-rel, majd gőzborotvával) és száradás után háti permetezővel locsolva (porlasztani TILOS!) lehet a kezelést elvégezni.

  Az anyagot ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás).
  Az anyagszükséglet 1 m2 két rétegű kezelésére a 0,4-0,7 litert is négyzetméterenként.
  A gyakorlati átlag: 0,5 liter/m2.

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Így számíthatjuk ki, a kívánatos anyagmennyiséget és a szer hatékonyságát is.

  A BETONCSERÉP-IMPREGNÁLÓ egy speciális összetevőjének köszönhetően egy esetleges újbóli kezelést is minden további nehézség nélkül elvégezhetünk.

  A szert porlasztani TILOS (locsolni kell)!

  A termék alkalmazható műemlék, vagy műemlék jellegű építményekhez. De ezekben az esetekben feltétlenül keressen fel szaktanácsért:
  nagyker@mediterrankft.hu

  Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Felhasználási hőmérséklet: 10-30 oC.

 • Cikkszám
  SCP164
Webáruház készítés