Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Termék részletek


Kőimpregnáló - Stone Protector

Kőimpregnáló - Stone Protector
1 600 Ft

Kőápolószer (K-szilikonát tartalmú): természetes kövek vízlepergetővé tételre.

 • folyékony esernyö® KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR kiváló vízlepergető hatásának köszönhetően nagyon alkalmas természetes és bányászott kövek megóvására.

   

  Ajánljuk homokkő, mészkő (nem tömör), porfil, quartzite, solnhoffeni és más terméskövek védelmére.

  Csak úgy, mint a Folyékony esernyö® impregnáló család minden tagja, a KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR sem zárja le a kő pórusait, viszont első osztályú védelmet ad köveinknek a víz károsító hatásai ellen.

   

  A termék alkalmazásakor ügyeljünk a biztonsági előírások betartására, mert az anyag erősen lúgos, ezért maró hatású!

   

  Tárolás:

  KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR impregnálószert vas, műanyag vagy üvegtárolókban lehet tárolni. Cink bevonatú alumínium, vagy galvanizált tárolók tárolásra alkalmatlanok. A zárt tartályban a KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR impregnálószer két évig (24 hó) eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.

  A terméket mindig 0 oC felett kell tárolni.

   

  Amennyiben a túl alacsony hőmérséklet hatására az anyag kikristályosodik, úgy az a felmelegedés hatására visszaoldódik. Ezután a terméket jól fel kell keverni. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  Felhasználás:

  A kezelendő tárgy felületét KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR impregnálószerrel kell impregnálni. Ha nem ragsztjuk a követ, akkor amennyiben lehetséges, 1-2 percig történő mártással telítsük a felületet, mivel a felületre történő egyenetlen felvitel fehér foltok kialakulásához vezethet.

   

  Figyelem: A mártással impregnált követ, csak speciális ragasztóval lehet ragasztani!

   

  STONE PROTECTOR-t ajánlatos ráfolyatással, ecsettel vagy nagycseppes permetezéssel, locsolással (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)!

   

  A kezelendő felületnek szemre száraznak kell látszania, és szívóképesnek kell lennie.

   

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát, illetve így kerülhetjük el az esetleges elszínező-déseket.

  Az anyagszükséglet a felület szívóképességétől függ: 0,1 - 1 l/m2

   

  A kezelést 3-4 év múlva ismételni kell.

   

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

   

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól beszerezhető.

 • Cikkszám
  SCP144
Webáruház készítés