Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Termék részletek


Műkőimpregnáló - Cast Stone Protector

Műkőimpregnáló - Cast Stone Protector
5 555 Ft

Műkőfelületek ideális impregnálószere

 • CAST STONE PROTECTOR műkőfelületek ideális impregnálására szolgál.

   

  Hatóanyaga jelentősen csökkenti az építőanyag kapilláris úton történő vízfelszívó képességét, de a pórusokat, kapillárisokat nem tömíti el. Ennél fogva csekély vagy alig észrevehető, mérhető az építőanyag légzésében bekövetkezett változás.

   

  CAST STONE PROTECTOR kiváló vízlepergető, impregnáló szer.

   

  Gipsz vízlepergetővé tételére nem alkalmas! Oldószer érzékeny anyagokhoz (nikecell, hungarocell, bitumen, stb.) nem alkalmazható!

   

  Tárolás:

  CAST STONE PROTECTOR eredeti, zárt edényben 0-30 0C között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

   

  Felbontás után az anyagot hermetikusan lezárva kell tárolni, mert az anyag a levegő nedvességtartal-mával reakcióba lép.

   

  Feldolgozás:

  CAST STONE PROTECTOR-t ajánlatos ecsettel, vagy nagycseppes permetezéssel (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre felhordani legalább két rétegben. A következő réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)!

  A felületnek szemre száraznak kell lennie. A megfelelő mennyiség a felület szívóképességétől függ.

   

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyag-mennyiséget.

   

  A be nem szívódó fölösleges mennyiséget gondosan törölje le egy puha ronggyal, mert a közvetlen felületen történő száradás foltokat okoz!

   

  Anyagszükséglet: 0,3-0,5 liter/m2

   

  Fontos: Felhordás előtt gondosan takarja le az ablakokat, illetve a nemszívóképes felületeket, ugyanis a termék olyan gyorsan köt, hogy csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani. Amennyiben, ha üvegre fröccsen, úgy azt szappanos vízzel, vagy ha szükséges oldószerrel azonnal mossa le.

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

   

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól beszerezhető.

 • Cikkszám
  SCP136
Webáruház készítés