Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Termék részletek


Olajtaszító fugaimpregnáló - Pointing Protector Max

Olajtaszító fugaimpregnáló - Pointing Protector Max
6 970 Ft

Hatékony védelmet biztosít a fugáknak az olajszennyeződésekkel szemben

 • folyékony esernyő® POINTING PROTECTOR MAX olaj- és víztaszító hatóanyagai révén kiválóan alkalmas olaj- és zsírszennyeződésnek kitett felületek (nappali, konyha, étkező, garázs, műhely, vágóhidak, stb.) fugáinak kezelésére.

   

  A kifröccsenő leves, pörkölt, vörösbor nem szennyezi, nem színezi el a csempék, járólapok közötti fugákat, és könnyedén letakaríthatóak.

   

  Az anyagot a fugára ecseteléssel hordjuk fel legalább két rétegben. A következő réteget mindig az előző száradása előtt kell felvinni.

   

  Tárolás:

  POINTING PROTECTOR MAX eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

   

  Hosszabb tárolás után az anyagon tejfölszerű kiválás jelenik meg, amit felhasználás előtt alapos felrázással, felkeveréssel el kell tüntetni.

   

  Feldolgozás:

  POINTING PROTECTOR MAX-ot a fugára ecseteléssel hordjuk fel legalább két rétegben a kezelendő felületre. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)!

   

  A kezelendő felületnek szemre száraznak kell látszania, és szívóképesnek kell lennie.

  Az anyagszükséglet a két rétegű kezelés esetén, a felület szívóképesség függvényében: 25 - 30 m2-es helység/liter.

   

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát, illetve így kerülhetjük el az esetleges elszíneződéseket.

   

  A kezelést lehetőleg "fugaszéles" ecsettel végezzük. A fuga mellé került szert száradás előtt törüljük le nedves ruhával vagy szivaccsal, ügyelve arra, hogy a frissen kezelt fugára ne kerüljön víz.

   

  Az anyag hatása 24 óra múlva részben, 1 hét elteltével teljes mértékben megmutatkozik.

   

  A szennyeződések eltávolítása:

  Forró vízzel vagy gőzzel tisztíthatjuk a szennyezett felületet. Előnyös nagynyomású tisztítóberendezés használata (pl. 90 oC, 20 bar).

   

  A tisztítás után a védelmet meg kell ismételni!

   

  A kezelés előtt a felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani (különösen a festékeket), mert ez már a védőréteg felhordása és megkötése után nagyon nehezen távolítható el.

   

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

   

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól beszerezhető.

 • Cikkszám
  SCP137
Webáruház készítés